#Sommerhusoplevelsedualdrigglemmer

Nyrenoveret sommerhus med fantastisk udsigt over Sejerøbugten - 4 soveværelser (7-8 personer)

Huset på 140 m2 er en murermester villa opført i 1985. Kun 250 meter fra huset ligger grundejerforeningens private badestrand. Vejen til stranden går gennem det skønneste kvarter, som er det mest kuperede område i Odsherred. Dette er det mest luksuriøse kvarter ved Veddinge Bakker. 

Huset er indrettet med 2 badeværelser og 3 soveværelser. Alle værelser er med dobbeltsenge, samt en niche med halvandenmands seng i stuen. Huset er i 2 plan Stueplan og kælder med normal højde og udsigt til havet. I nederste plan findes stort badeværelse med luksus brus og lækker sauna udført i Aspetræ og med glasdør.

Huset er et absolut IKKE-ryger hus.

Huset er udstyret med et nyt lækkert KVIK-Køkken med grebsfri låger.

Sonos Trådløse højttalersystem med B&O Højttalere, samt højttalere i køkken og badeværelse. 

På den store terrasse er der en fremragende havudsigt, hvor man kan se ind til bunden af Sejerøbugten.

Der er terrasser og lækroge mod alle verdenshjørner samt overdækket terrasse. Helt unik beliggenhed - både pga udsigt, men også fordi haven er meget ugenert. Ingen naboer kan kigge ind. 

Fra husets udespa, som kan opvarmes til 40 grader, kan man nye en kold øl, mens man nyder udsigten over hav og skov. 

Huset er total renoveret i 2017/18 og har 2 helt nye badeværelser, nye Nye Yorker gulve, Fibia Wifi (hurtigt), Sonos/B&O lydsystem og meget mere.

 
Se billeder og plantegning af huset her: https://www.feriepartner.dk/sommerhus/odsherred-gyvelbakken-15522-17/?auto=15522

www.sommerferie.nu 

www.godsommer.dk 

 

 

Back to Top